Skip til hoved indholdet
    Hjem Job hos os

Job hos os

Studerende og nye medarbejdere.

Da vi er en meget stabil personalegruppe - hvilket vi ser som en stor force - er det sjældent, at der ansættes nye faste medarbejdere. Vi har selvfølgelig skiftende vikarer, der tager vagter, når det faste personale har ferie, er på kursus, er syge eller lignende.

Læs mere om os

Stenmøllen er opdelt i henholdsvis 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper.

Vuggestuegrupperne og børnehavegrupperne arbejder tæt sammen i dagligdagen, ligesom vi hjælper hinanden på tværs af alle 4 stuer, når der er behov for det.

En gang månedligt holder vi et fælles personalemøder. Disse møder bruges blandt andet til fælles sparring, faglige dialoger og udvikling.

For tiden har vi ikke pædagogstuderende, men til gengæld har vi PAU-studerende. PAU-uddannelsen er en medhjælper uddannelse, som tager 2 år. Vi har studerende, som er i praktik i Stenmøllen fem måneder ad gangen.

Når vi har ledige stillinger i Stenmøllen, lægges stillingsannoncen altid op på www.jobnet.dk og på Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside - her. Er du interesseret, kan du søge jobbet via kommunes hjemmeside.

Se ledige stillinger

Ansættelsessamtaler afholdes altid med repræsentanter fra den stue, hvor der er en ledig stilling. Det er også muligt, at en forældrerepræsentant deltager.

Daginstitution Stenmøllen
Stenmøllen 54
2640 Hedehusene

Telefon: 43 35 34 70

Klyngeleder: Carina P. Rutel
E-mail: CarinaRu@htk.dk

Pædagogisk leder: Bonnie Brinkløv
E-mail: bonniebr@htk.dk

Mandag - fredag:
Klokken 06.15 – 17.00

Lukkedage